Львів’янин здобув Кубок світу з авіамодельного спорту

2637 0
Чоловік став абсолютним лідером в класифікації F2C – гоночні моделі.
фото ЛОДА

фото ЛОДА

На чемпіонаті світу з авіамодельного спорту в класі вільнолітаючих кордових моделей F2C перемогу здобув львів’янин Максим Лозін, повідомляє прес-служба ЛОДА.

36-річний Максим Лобзін успішно виступив у складі національної збірної команди України та виборов 5 місце у класі кордових гоночних моделей F2C.

Читайте також: Кімнатна авіація. Фоторепортаж із змагання дронів у Львові

За результатами відбіркових 5-ти етапів Чемпіонату світу львів’янин став абсолютним лідером та володарем кубка світу в класі F2C (гоночні моделі).

Авіамодельний спорт — технічний вид спорту, в якому учасники змагаються у конструюванні та виготовленні моделей літальних апаратів (планерів, літаків, вертольотів, ракет тощо) та в керуванні ними при польотах на швидкість, дальність, тривалість польоту та у виконанні фігур вищого пілотажу.

Нагадаємо, збірна команда України з веслування на байдарках і каное серед молоді та юніорів завоювала чотири медалі на чемпіонат світу, одну з яких виборов представник Львова Дмитро Озимок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!