Львів’янин зробив серію постерів із героями пам’ятників, які «залишаються вдома»

2195 0
Серед монументів на постерах – Данило Галицький на пл. Соборній, Тарас Шевченко на пр. Свободи, Нептун на пл. Ринок, Іван Федоров на Підвальній тощо.
фото: itinery.com.ua

фото: itinery.com.ua

Арт-директор відеоагенції AND ACTION Іван Іщенко опублікував у своєму Фейсбуку постери, де львівські пам'ятники зійшли зі своїх постів, бо «залишаються на карантині».

Як каже автор, зараз більшість брендів роблять соціальні реклами про ковід-19, однак це часто сумні і драматичні повідомлення. Серед монументів на постерах – Данило Галицький на пл. Соборній, Тарас Шевченко на пр. Свободи, Нептун на пл. Ринок, Іван Федоров на Підвальній тощо.

«Кілька тижнів тому я намалював працівників нашої компанії з їхніми порадами, як не зійти з розуму на карантині. Мої колеги скидали фото того, що роблять удома в наш робочий чат. Я це все перемалював, трохи додавши гумору. Побачив, що такий контент подобається і захотів щось зробити про Львів. Перший постер, який зробив, – Іван Федоров. Місце виглядало трохи дивно, і я побоявся, що його не впізнають, тоді і виникла ідея розмістити напис «я залишився вдома по контуру» постаті», – каже він.

Також, за словами Івана Іщенка, героїв проєкту знають і поважають усі, тож вони показують хороший приклад. Знімав ці постаті він протягом чотирьох годин, а потім ще 5 годин йому зайняла обробка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!