Максим Бахматов став радником міського голови Львова

5397 0
Головний напрям його роботи стосуватиметься кризового менеджменту.
фото пресслужби кмда

фото пресслужби кмда

Максим Бахматов став радником міського голови Львова Андрія Садового. Головний напрям його роботи стосуватиметься кризового менеджменту. Про це він повідомив у себе на Фейсбуку.

«Питання залучення міжнародної допомоги та логістики, організація та систематизація допомоги тимчасово переселеним (глобальний аспект, робота з міжнародними донорами), адаптація перевезеного бізнесу до перезапуску в західному регіоні», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Де переселенцям у Львові знайти житло. Адреси, контакти

За його словами, у Львові зараз вся країна, це – транзитний хаб, а також домівка та прихисток для сотень тисяч громадян України. Їх треба годувати, шукати та встановлювати намети для проживання, лікування тощо.

Для довідки

Максим Бахматов – засновник і голова Офісу Трансформації, радник Київського міського голови (2019-2020), підприємець та новатор, керівний партнер інноваційного парку UNIT.City (2016-2019), голова правління корпоративного акселератора Radar Tech, гендиректор ВДНГ (2015-2017).

У минулому – телеведучий, КВНщик (1996-2005), автор, продюсер і резидент українського Comedy Club (2006-2007). У вересні 2018 року увійшов до складу наглядової ради мережі кінотеатрів Multiplex.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!