Маленьких львів’ян вчили відповідальності до тварин. Фото, відео

3932 0
Упродовж листопада-грудня у Львові учні сьомих класів на інноваційних для України уроках вчилися правильно доглядати за домашніми улюбленцями, а також бути відповідальними за тих, кого приручили. Журналісти Tvoemisto.tv побували на останньому уроці та розпитали, як змінилось ставлення учнів до тварин після цікавих інтерактивних занять.

Інноваційні уроки проходили в рамках експериментального курсу з гуманної освіти під назвою «Маленький принц. Львів, що любить тварин». Це стало можливим завдяки співпраці НМЦО Львова, компанії «Кормотех», ГО «Академія  Гуманної освіти» та ЛКП «Лев».

Завдання проекту – формування високого рівня культури ставлення до тварин, розвиток почуття поваги, любові, співчуття, практичного розуміння відповідальності та зменшення кількості безпритульних чотирилапих. 

«Першочергова мета – це розвиток гуманності в нашому суспільстві. Ми розвиваємо культуру ставлення до тварин і ключова тут – гуманність. У Львові є ЛКП «Лев», яке регулює питання безпритульних тварин, але це боротьба з наслідками. Потрібно ще допрацьовувати законодавство в цій сфері та займатись просвітництвом. Це поширена європейська практика, адже до дитячого серця простіше достукатись», – розповідає Катерина Ковалюк, керівник служби корпоративних комунікацій компанії «Кормотех» та координатор проекту.

Про те, як дитячі серця сприйняли та зрозуміли основні виклики, які стоять перед тим, щоб зменшити кількість безпритульних тварин, дивіться у відео:

Партнерська публікація

Підготувала: Оксана Матійків

Фото: Богдан Ємець


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!