Маленький львів’янин потребує термінової допомоги. Як долучитись

4169 0
Мама хлопчика просить львів'ян не бути байдужими.

В дев’ять місяців Артуру поставили страшний діагноз: ДЦП, спастичний тетрапарез, ЗПМР. Змиритися з таким вироком батьки не схотіли, і намагаються робити все, щоб їхній син став на ноги та хоч трошки зміг себе обслуговувати.

Хлопчик лікується довгих десять років. Завдяки постійним масажам, ЛФК, логопедам хлопчик може самостійно сидіти, в нього почала працювати ліва рука, пересувається за допомогою спеціальних ходунків. Зараз Артур навчається у 4 класі, проявляє інтерес до математики та малювання.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти 28-річній активістці «Автомайдану»

Батьки та лікарі бачать в Артура позитивну динаміку, але хлопчику чотири рази на рік потрібна допомога фахівців спеціального реабілітаційного центру професора Казявкіна. Початок наступної реабілітації – 29-го травня 2017-го року. Лікування коштує 10850 гривень. У сім’ї працює лише батько, адже мама змушена весь час бути з хлопчиком.

З мамою Артура Оксаною можна зв’язатися за телефоном 067-341-55-34

Банківські реквізити мами («Приватбанк») 5168-7572-9280-7536


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!