Маріанна Вільшинська пішла з посади керівниці апарату ЛОДА

2953 0
В адміністрації вона працювала майже 5 років.
Фото: Маріанна Вільчинська/Фейсбук

Фото: Маріанна Вільчинська/Фейсбук

Керівниця апарату ЛОДА Маріанна Вільшинська звільнилась із посади. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі облдержадміністрації.

Голова ЛОДА Максим Козицький вже підписав заяву Маріанни Вільшинської та видав відповідне розпорядження.

Маріанна Вільшинська працювала на посаді керівниці апарату ЛОДА із червня 2015 року, а з квітня 2016 року поєднувала її із посадою заступниці голови ЛОДА.

«Нарешті зможу коментувати у Фейсбуці усе, що знаю і захочу, а знаю я немало і, ой, як хочу», – написала Маріанна Вільшинська на своїй фейсбук-сторінці про звільнення.

Додамо, 6 лютого президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення на посаду голови ЛОДА бізнесмена Максима Козицького. Уряд затвердив його кандидатуру ще наприкінці 2019 року. Попереднього голову ЛОДА Маркіяна Мальського президент звільнив 26 грудня, тож понад місяць Львівщина була без очільника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!