Маркетинг територій: яким є бренд Львова? Відео

3639 0
Як має розвиватись Львів? Якими способами можна привернути увагу якісного туриста до міста? Які заходи та фестивалі стали обличчям Львова? Про бренд Львова йшлося під час обговорення на панельній дискусії «Маркетинг Територій» під час маркетингового семінару, проведеного нещодавно юридичною компанією «HD Partners».
Фото: interesniy.kiev.ua, inspired.com.ua, novyny.lviv.ua, galnet.org

Фото: interesniy.kiev.ua, inspired.com.ua, novyny.lviv.ua, galnet.org

Як зазначили учасники дискусії, тенденція не сприймати Львів виключно як «смачна кава», «дешеве пиво», «багато туристів» тягнеться вже давно. Ми спостерігаємо, як вже багато років твориться бренд нашого міста. А генерують його різноманітні культурні заходи, дискусії, фестивалі за допомогою небайдужих львів’ян. Таких зараз у місті чим далі – тим більше. Саме тому організатори та учасники дискусії шукали відповідь на запитання: що спільного ми можемо зробити для нашого міста?

Чи є хтось, хто не знає про Форум видавців?

Як зазначила директор ГО «Форум Видавців» Олександра Коваль, цей фестиваль високої культури вже більше двадцяти років працює на імідж Львова як культурної та «читаючої» столиці України. Хоча, як наголосила Олександра Коваль,: за книгами на книжковий ярмарок цього року прийшло не надто багато львів’ян та гостей міста.

На думку Олександри Коваль, зараз важливо звертати увагу саме на розвиток дітей, бо вони будуть продовжувати добрі справи, або ж, напротивагу – нічого не робити. Тому потрібно контролювати та спостергіати, які книжки вони читають, чим цікавляться, щоб молодь отримувала навики аналітичного мислення. «Нам варто залишити кращими наших дітей – для майбутнього та для розвитку нашого міста», - наголосила Олександра Коваль .

Всі геніальні ідеї спочатку здаються абсурдними»

«Бути чесними та завжди тримати високу планку», – ось капсула успіху від Наталії Горбачевської, виконавчого директора AlfaJazzFest. Вона розповіла, що спочатку мало хто вірив в успіх такого фестивалю у Львові. Ринок любителів джазу виглядав дуже песимістично. Та зараз, за її словами, такий захід не тільки позитивно працює на бренд Львова, але і виховує в українців культуру слухати якісну музику.

Туристу завжди потрібно щось нове

Туристичний кластер у Львові має дуже багато гравців різноманітного спрямування. Всіх їх дуже важко об’єднати. Проте Львівський туристичний альянс намагається це зробити. Задля якої мети? За словами Івана Луня, президента Львівського туристичного альянсу, місія альянсу – просування туристичних продуктів  міста за його межами, щоб до Львова приїжджав якісніший турист, а не тільки пиво попити і переночувати.

Доєднатися до того, аби наше місто стало ще більш привабливим для туриста не тільки завдяки закладам, але і культурними та мистецькими майданчиками, може кожен, а не тільки певні компанії, бізнесмени, тощо.  «Львів починається з тебе», - переконаний Іван Лунь.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!