За тиждень у Львові змінять маршрут тролейбуса № 13

2872 0
У ЛКП «Львівелектротранс» пообіцяли, що 13-й тролейбус поїде до пам’ятника Шевченкові вже 11 червня. Про це повідомив головний інженер ЛКП Володимир Ковалів.
фото: alltransua.com

фото: alltransua.com

Перенести відкриття на два тижні змусили об’єктивні обставини, пояснюють на підприємстві, оскільки кілька спецдеталей постачальники не змогли вивезти з Донецька вчасно. «Були складнощі із спеціальними частинами, тобто пересічення тролейбус-трамвай, яке необхідно було встановити на вул. Городоцькій, я можу вас запевнити, що воно вже є в Україні і ми його поставимо», – зазначив пан Ковалів.

Уже до середи обладнання мають встановити. Уже зараз на лінії повністю встановили додаткову мережу. Тож, обіцяють, невдовзі останньою зупинкою буде просп. Свободи. Загалом подовження маршруту переносили чотири рази.

«Сьогодні ми вже можемо вам на 99% сказати, що в середу зможемо провести вже пробну обкатку і в четвер мешканці Львова зможуть вже їхати до пам’ятника Шевченка», – пообіцяв Володимир Ковалів. Кошторис нового маршруту – понад 1,5 млн грн. Втім, більшість робіт підприємство робило самотужки, інакше довелось би витратити ще більше.

Нагадаємо, для відновлення робіт з міського бюджету виділили близько 500 тис. грн. Тролейбус №13 просп. Свободи курсуватиме до вул. Гнатюка, потім повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту до пл. Різні, далі – по просп. Чорновола і за своїм маршрутом. Зараз кінцева зупинка тролейбуса №13 – на вул. Зерновій.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!