Машинки-атракціони у Львові працюватимуть біля Цирку

2456 0
Міська рада погодила місце для прокату дитячих автомобілів.
Фото: Svidok.info

Фото: Svidok.info

Сьогодні, 22 жовтня, на засіданні виконкому Львівської міськради погодили нове місце для прокату дитячих автомобілів. Тепер атракцію облаштують на площі перед львівським цирком на Городоцькій.

«Наше законодавство є недосконалим стосовно надання послуг прокату дитячих електромобілів. Довго не вносилися зміни стосовно правил надання таких послуг.

На засіданні виконкому зробили перший крок – визначили площу перед Львівським державним цирком місцем, де можна надавати такі послуги. Тепер кататись на цих машинках у Львові можна буде тільки навпроти цирку», – зазначила директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Судова карусель. Чому заборона на дитячі машинки у центрі не працює

Нагадаємо, що Львівська міська рада заборонила діяльність будь-яких атракціонів майже на всій території історичного центру міста ще у червні 2017 року. Тоді йшлося про площу Ринок, територію біля Оперного театру та кілька центральних кварталів, обмежених вулицями Торговою, Наливайка, Січових Стрільців, Словацького, Стефаника, Дудаєва, проспектом Шевченка, вулицями Герцена, Франка та Підвальною.

Згідно із положенням, на зазначених локаціях заборонено встановлювати надувні гірки, каруселі, тренажери, батути, а також здійснювати прокат дитячих автомобілів, гіроскутерів та ховербордів. 

Раніше «Муніципальна варта» неодноразово вилучала у підприємців (Олег Спиридонов, – ред.) дитячі машинки, що їздять перед Оперним театром, та суд завжди повертав їх власникам.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!