МАУ змінила структуру тарифів для економ-класу

2424 0
Авіакомпанія почала використовувати три нові підтарифи: Economy Light, Economy Standard і Economy Premium.
Фото: unian.ne

Фото: unian.ne

МАУ змінила структуру тарифів економ-класу для внутрішніх та міжнародних рейсів. Про це повідомляє avianews.com.

Читайте також: МАУ змінює правила безкоштовного перевезення багажу

Авіакомпанія почала використовувати три нові підтарифи: Economy Light, Economy Standard і Economy Premium. Їх правила відрізняються залежно від того, який рейс – середньомагістральний чи далекомагістральний.

Квитки на Economy Light дозволяють перевозити лише одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг, не підлягають обміну або поверненню. Раніше тариф «тільки ручна поклажа» дозволяв змінювати дату вильоту після оплати штрафу.

Economy Standard на рейсах середньої дальності дозволяє перевезення двох місць ручної поклажі вагою до 7 кг і 5 кг відповідно, однієї валізи в багажі вагою до 23 кг, та повернення або обміну квитка зі штрафом.

Economy Premium на внутрішніх і середньомагістральних міжнародних маршрутах передбачає можливість обміну або повернення квитка без штрафів, провезення двох місць ручної поклажі, двох валіз вагою до 23 кг кожна у багажі, харчування, безкоштовний вибір місця, безкоштовний друк посадкового талону в аеропорту і реєстрацію на окремій стійці, а також пріоритетну посадку в літак. Economy Premium також передбачає розміщення в окремому салоні.

Читайте також: Скільки багажу можна провести літаком безкоштовно. Інфографіка

На далекомагістральних міжнародних рейсах всі тарифи економ-класу включають харчування і перевезення багажу. Основні відмінності полягають в умовах обміну, повернення та нормі провезення багажу. Тариф 

Нові тарифи економкласу МАУ схожі на структуру тарифів авіакомпаній Lufthansa Group для європейських маршрутів, які запровадили у 2015 році. Пізніше за схожою структурою почали працювати Air France, KLM, Alitalia, British Airways, LOT, Aegean Airlines..


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!