Медичний «Оскар» цьогоріч можуть отримати чотири представники Львівщини

2489 0
9 серпня в Україні вручатимуть орден Святого Пантелеймона, який називають також медичним «Оскаром».

На сторінці «Орден Святого Пантелеймона. Честь медичної професії» у Facebook оприлюднили претендентів на перемогу у конкурсі на найкращих медичних працівників України. Серед них є і 4 представники Львівщини.

Зокрема, в номінації «Найкращий лікар» на нагороду претендує Любомир Соловей – завідувач анестезіологічно-реанімаційного відділення №2 Львівської обласної клінічної лікарні.

Найкращим медичним працівником може стати Христина Омельченко – палатна медична сестра ЛОКЛ. У номінації «Новатор охорони здоров’я» на нагороду претендує дитячий отоларинголог ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ» Федір Юрочко.

Читайте також: Успішна медреформа – це довше життя. Як зробити охорону здоров’я ефективною

Водночас, у номінації «Взірець служіння суспільству» одним із претендентів на перемогу є головний лікар Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні Сергій Федоренко.

Лауреатів ордену Святого Пантелеймона, який називають також медичним «Оскаром», оголосять 9 серпня.

Довідка

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!