Медики львівської 103-ї бригади ТрО надають медичну допомогу в прифронтових селах

1400 0
Кількість пацієнтів медичної служби давно перевищила понад дві сотні.
Фото: Скрін з відео 103-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ

Фото: Скрін з відео 103-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ

Військовослужбовці 103-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ, які перебувають в районі виконання завдань у Донецькій області допомагають цивільному населенню прифронтових територій. Населення потребує не лише продукти харчування чи засоби гігієни, а й повноцінну медичну допомогу, повідомляє служба зв'язків з громадськістю 103-ї бригади ТрО.

Читайте також: Керівник Львівської ОВА запевняє, що військові і тероборона з Львівщини забезпечені всім необхідним

Зокрема, львівські бійці допомогли Миколі, який проживає в одному з прифронтових сіл з батьками похилого віку, дружиною та двома дітьми. За його словами, без українського війська вони б можливо і не вижили.

«Життя після приходу української армії змінилося до кращого – з'явилася допомога, особливо медикаменти, оскільки ми відрізані від решти світу», – каже місцевий мешканець Микола.

За його словами, у 2014 році, коли селище було під російською окупацією, росіяни складали списки свідомих українців та хотіли вішати всіх на центральній площі.

Читайте також: До Львова з Бахмута доправили 15-річну дівчинку, яка керувала авто з простреленими колінами

Як зазначив військовий лікар з позивним «Знахар», якщо раніше в мирні часи амбулаторії працювали зі своїм штатом спеціалістів, то зараз повноцінного функціонування медичних закладів немає, а Збройні Сили України не можуть не допомогти цивільному населенню.

Кількість пацієнтів медичної служби давно перевищила понад дві сотні і щоразу це число збільшується. Для багатьох – це єдиний шанс отримати кваліфіковану медичну допомогу.

Нагадаємо, що військовослужбовці 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Львівщини долучились до евакуації транспортних засобів держпідприємства «Артемсіль».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!