#мененевзяли в Uber. Львів'яни бурхливо відреагували на акцію таксистів

11097 5
Сьогодні, 30-го березня, відбулася акція протесту таксоперевізників Львівщини, яка стала причиною заторів на багатьох вулицях міста. Мешканці висловили свою реакцію в соціальних мережах.

Як повідомляло Tvoemisto.tv раніше, таксисти озвучили такі вимоги:

- Розпочати перевірку діяльності іноземних серверів «Яндекс Таксі», «Убер» та їхніх партнерів в Україні.
-  На час перевірки припинити діяльність цих структур на території України.
- До 1-го травня запровадити фіксований податок Внесення змін до ліцензійних умов на таксі (місцева ліцензія та спрощені умови її отриманні).
- До 1-го травня вивести з тіні самозайнятих осіб, малий бізнес шляхом внесення змін до Податкового кодексу – запровадження фіксованого податку.

Читайте також: «Yandex, go home!»: хто виганяє Яндекс.Таксі зі Львова і чому воно залишається

Читайте також: Uber у Львові: чого чекати від сервісу таксі, який стартує у березні

Вимоги передали голові ЛОДА Олегу Синютці, попередивши: якщо їх не виконають до вказаного терміну, Асоціація організовуватиме всеукраїнську акцію протесту.

Водночас, проведення акції створило незручності для львів’ян та викликало їх обурення. Своїми міркуваннями вони ділилися в соцмережах:

 

 

 

 


Читайте також:
31 Березня, 2017 23:35
Vladis Ну,звичайно...украінeць,який хочe оплачувати поіздки за поміркованою ціною нeдалeкоглядний...просто коли на різдвяні свята при 20_ці морозу з тeбe дeруть за поіздку 5км вдeнь 87,а ввeчeрі 92грн,всe-таки хочeться щось міняти
31 Березня, 2017 23:34
Vladis Ну,звичайно...украінeць,який хочe оплачувати поіздки за поміркованою ціною нeдалeкоглядний...просто коли на різдвяні свята при 20_ці морозу з тeбe дeруть за поіздку 5км вдeнь 87,а ввeчeрі 92грн,всe-таки хочeться щось міняти
31 Березня, 2017 10:28
User Євген причому тут мода!?
Це дешевше, тому и вибирає кожна розумна людина Убер.
А як убер сильно ціни підніме, то що заважатиме нашим уклонам і тд.. конкурувати з ними?
30 Березня, 2017 23:36
Аліса Убер набагато зручніший за традиційний спосіб виклику таксі через диспетчера. Тим більше, за "домовляння" з таксистом на вулиці. Я не люблю торгуватися. Мені подобається викликати таксі швидко, сідати в автівку через 5 хвилин і мати можливість залишити відгук про водія!
Також я бачу, чи їде на виклик машина. Ніяких "у вашому районі машин немає".
100 переваг на користь Убера.
30 Березня, 2017 22:34
Євген А я все таки з таксистами солідарний. Я, на відміну від інших користувачів таксі, розумію бізнес підхід до нових сервісів таксі у Львові і в Україні. Маючи такий капітал як Ти-ндекс чи убер, я б теж перших 2-3 місяці ганяв собі в мінус, переманював всю клієнтуру, всіх таксистів заманив би вищим заробітком, видавив з ринку конкурентів, а потім за пів року знову поставив старі ціни, а може і ще вищі. Я не розумію цієї тупої недалекоглядності. З'являється Ти-ндекс і убер і всі як телята біжать на новенького. Бо це модно... Ви що зовсім сліпі?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!