Мерія німецького Мюнхена подарувала Києву 12 реанімобілів. Сім вже прибули

1154 0
Ще п'ять спецавто доставлять наступного тижня.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

До Києва прибули сім реанімобілів, подарованих Києву мерією міста Мюнхен. Про це повідомив мер столиці України Віталій Кличко.

«До Києва прибули перших 7 із 12 реанімобілів, подарованих українській столиці мерією міста-побратима Мюнхена. Ще 5 спецавто будуть доставлені наступного тижня. Дякую нашим друзям і партнерам», – зауважує він. 

Читайте також: Повідомити про вбивць у Київській області тепер можна в чат-боті онлайн

Також, за словами Кличка, Мюнхен у березні надав Києву 15 залізничних вагонів гуманітарної допомоги, медикаменти, медобладнання та приймає українських біженців.

Нагадаємо, міська влада столиці заявила, що наразі до міста небезпечно повертатись. Існує ризик ракетних ударів. Крім того, велика вірогідність того, що в передмістях Києва є мінування, залишені російськими окупантами, багато снарядів, які не розірвались

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!