Мешканці Знесіння пікетують Львівську міську раду. Що вимагають

1951 0
Львів’яни просять припинити всі процедури щодо будівництва заводу на території міста.

Мешканці львівського мікрорайону Знесіння пікетують під будинком Львівської міської ради з вимогою заборонити будівництво сміттєпереробного комплексу на вулиці Пластовій, 13.

Мешканці вимагають скасувати всі погодження та ухвали, що передують проектуванню та будівництву комплексу, а також знайти компроміс між міською та обласною радами, аби винести завод за межі міста. 

Читайте також: Яким буде сміттєпереробний комплекс у Львові. Візуалізація

«Ми вимагаємо скасувати всі пункти, які були прийняті стосовно будівництва сміттєпереробного заводу на території міста та на околицях, оскільки це потягне за собою стратегічні негативні наслідки. Воно ґрунтується на тому, що на сьогоднішній день у львівській області й так визначили низку полігонів, на яких можна побудувати сміттєпереробні чи сміттєспалювальні або інші заводи, які дозволять розвантажити як місто так і область», —говорять представники вулиці Замарстинівської.

Крім цього, мешканці Шевченківського району Львова заявляють про недоречність будівництва заводу на території міста, оскільки він може бути планово збитковим, а кошти на його зведення братимуть у кредит.

Читайте також: Де у центрі Львова можуть встановити підземні контейнери для сміття. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, минулого тижня на засіданні виконавчого комітету міської ради видали містобудівні умови та обмеження на будівництво сміттєпереробного комплексу на вулиці Пластова, 13. Як повідомили у прес-службі ЛМР, будівництво заводу мають розпочати у другій половині 2018 року.

Віктоія Ейсмунт

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!