Мешканці зняли ще один кліп про аварійну дорогу на Львівщині. Відео

3369 0
Дорогу не ремонтували вже 30 років.
Фото: Галнет

Фото: Галнет

Мешканці села Стрілки, що на Львівщині, знову зняли відео про аварійну дорогу Мшанець – Стрілки, яку просять відремонтувати вже кілька років. Відео опублікував місцевий священний Роман Гром.

«Дорога Стрілки-Мшанець постійно перебуває в аварійному стані, що призвело до повного занепаду перспективного регіону. Життя тут, як на справжньому карантині: коли дощ – по дорозі плавають, а в сонячну погоду – задихаються. Можливість пересування дуже й дуже обмежена», – каже він.

Нагадаємо, позаторік у мережі опублікували кавер-відео на популярну пісню гурту Kazka, аби привернути увагу до аварійної дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки на Львівщині. Роботи мали почали у травні-червні, однак відклали через відсутність коштів. А 5 серпня отець Роман Гром опублікував на своїй сторінці у Фейсбук ще одне відео. 

Тодішній керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло пояснив, що Старосамбірська РДА не внесла у титульні списки ремонтів на 2019 рік аварійну дорогу, тож її можуть відремонтувати найімовірніше у 2020 році. Дорогу після цього перекривали ще кілька разів.

Додамо, що у 2016 році відремонтували один кілометр асфальтованої частини, торік оновили ще 1,1 км. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!