Мешканців Львівщини запрошують долучитись до розробки Плану реалізації Стратегії Львівської області

1560 0
Львівська облдержадміністрація ініціює широке громадське обговорення проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на період 2016-2018. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Фото: 24ua.me

Фото: 24ua.me

Як розповів в. о. директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, наступним етапом після затвердження Стратегії є розробка Плану реалізації Стратегії – каталогу проектних пропозицій, який затверджує обласна рада. Цей документ є основою для розробки програмних документів області та проектів регіонального розвитку з метою їх подальшого фінансування за рахунок бюджетних та позабюджетних джерел.

Усі небайдужі до розвитку Львівської області можуть скерувати свої пропозиції до 19 квітня 2016 року на електронну адресу [email protected] згідно з визначеною формою, яка додається.

Нагадаємо, що 29 березня 2016 року на черговій сесії Львівської обласної ради було затверджено Стратегію розвитку Львівської області на період до 2020 року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!