Міграційна служба запустила сервіс для пришвидшення видачі закордонних паспортів

5453 0
Сервісом можуть скористатись українці, котрі не отримали своєчасно закордонний паспорт.
фото: konkurent.in.ua

фото: konkurent.in.ua

Міграційна служба України запустила на своєму сайті новий сервіс, скористатись яким можуть усі громадяни, які не отримали свій закордонний паспорт своєчасно через технічну неспроможність виробника. Про це йдеться в повідомленні прес-відділу Міграційної служби.

Подані на сайті сервісу заявки, після опрацювання будуть передані підприємству-виробнику паспортів для подальшого розгляду.

Читайте також: В Україні змінюються правила для в’їзду дітей закордон. Деталі

Також в Міграційній службі нагадують, що пропозиції від посередників щодо надання послуг з прискорення оформлення закордонних паспортів є незаконними. Відповідно до повідомлення, з початку 2018 року в Україні було оформлено та виготовлено близько 1,4 млн. закордонних паспортів. У черзі на персоналізацію на Поліграфкомбінаті «Україна» досі залишається близько 675 тисяч документів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!