Міністерство культури попросило пильно слідкувати за безпекою на Форумі видавців

1593 0
Мінкультури звернулося до правоохоронців.
фото: litcentr.in.ua

фото: litcentr.in.ua

Міністерство культури України звернулось до правоохоронних органів з проханням не допустити загрози безпеці учасників та відвідувачів Форуму видавців у Львові. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства культури України.
 
У Міністерстві культури вважають, що організаторам потрібно подбати про безпеку заходу. Також вони наголосили, що в Україні незаконно обмежувати людей за ознаками особистих переконань та будь-яких інших ознак.
 
 
"Ми вважаємо, що Форум видавців, як захід, нині потребує пильної охорони. Тому Міністерство культури звертається до органів правопорядку та безпеки з проханням вжити всіх заходів для недопущення під час Форуму інцидентів, що загрожуватимуть життю і безпеці його учасників та відвідувачів", – йдеться у повідомленні.
 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!