Міськрада Львова розгляне петицію про безкоштовне паркування для львів’ян

2014 4
Документ набрав необхідні для цього 500 підписів мешканців Львова.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

29 серпня у Львові зареєстрували петицію з вимогою дозволити цілодобове безкоштовне паркування автомобілів біля помешкань власників. Станом на сьогодні вона набрала 514 голосів.

Читайте також: Як у Львові працюють інспектори паркування. Фоторепортаж

Автором петиції є львівський депутат Сергій Івах. За його словами, місто, замість того, щоб збудувати багаторівневі паркінги, «намагається перекласти фінансовий тягар на плечі мешканців».

На початку червня у Львові затвердили концепцію паркування у місті, за якою більшість паркомісць у місті, залежно від зони наближення до центру, будуть платними.

«Згідно з положенням вищевказаної ухвали, пільгова плата за паркування встановлена лише для мешканців 1-ї зони паркування у робочі дні з 8:00 год до 19:00 год (та звільнення їх від оплати у вихідні та святкові дні)», – каже автор петиції.

Тож він пропонує тим, хто є власниками житла у Львові, зробити паркування безкоштовним.

Читайте також: Що таке перехоплювальні праковки та як вони можуть покращити Львів

Нагадаємо, на одну з наступних сесій ЛМР готують проєкт нових паркувальних зон для Львова.


Читайте також:
9 Вересня, 2019 19:06
to "Okssana" ...а що завадило назвати оті "існуючі в місті парковки" ,які забудували (хоча б декілька , хоча б одну) ?
9 Вересня, 2019 16:37
Oksana Пропоную ще ввести штраф для покарання осіб, які дозволити забудувати житлом існуючі в місті парковки, без варіантів, куди дівати автомобілі з парковки + автомобілі, які з'являться у нових мешканців житлових будинків.
9 Вересня, 2019 15:40
666 ... хотєлкі - хотєлкі ... немає вам кінця і краю ... бо немає на вас , отих "хотєльників", отого "німця" , що старші люди згадували , коли я ще був молодий ... Слава Україні ! ...
9 Вересня, 2019 13:34
... Нехай тi "власники житла" по своїх селах пiд стайнями паркуються.
Понаїхало бидла i всi одразу львів’янами поставали.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!