Міськрада Львова скасувала тендер на душ у приміщенні ратуші

1875 0
Роботи зупинили, авансу підряднику ще не виплачували.
Фото 24.tv

Фото 24.tv

Львівська міська рада розірве договір із підрядником про облаштування туалетів із душем на першому поверсі ратуші. Про це повідомили департаменті адміністративних послуг.

Роботи зупинили, авансу підряднику ще не виплачували. Також міський голова доручив сектору доброчесності проаналізувати проведення тендерних процедур.

Читайте також: Годинник львівської Ратуші зупинили на ремонт

Нагадаємо, ЛКП «Ратуша Сервіс» 12 травня уклало договір із ТОВ «БК Ера», яке мало до 15 червня облаштувати душ за 753 тис. грн. Як ідеться в техзавданні, у Львівській міськраді буде дві кабінки, чоловіча і жіноча, з різними входами. Душем за картками могли б користуватися лише працівники міськради.

Згідно з даними системи Youcontrol, ТОВ «БК Ера» займається будівництво приміщень, а його власником та керівником є киянин Роман Матушевський.



 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!