Міськрада підтримала петицію про покращення транспортного сполучення з Пасічною

4361 0
На одному з наступних пленарних засідань профільний департамент має представити дорожню карту виконання петиції.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Депутати ЛМР підтримали петицію про покращення транспортного сполучення ЖК «Пасічний» із різними районами міста, яка набрала необхідні півтисячі голосів минулого місяця. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 25 квітня.

Читайте також: Львівські депутати підтримали петицію про продовження трамвая з Сихова до Наукової

Авторка петиції Тетяна Кордіяка зазначає, що нині відсутнє будь-яке сполучення житлового комплексу з іншими частинами міста. Найближча зупинка транспорту розташована на вулиці Зеленій (вул. Зубрівська) за кілометр від ЖК.

Зокрема у районі відсутнє сполучення з залізничним вокзалом, районом вулиці Сахарова, Городоцька, Героїв УПА. Натомість у комплексі є шість заселених багатоквартирних будинків.

На одному з наступних пленарних засідань профільний департамент має представити дорожню карту виконання петиції.

Читайте також: Депутати ЛМР підтримали передачу приміщення колишньої поліклініки на Роксоляни школі

Додамо, що взимку управління транспорту оприлюднило плани на будівництво нових трамвайних та тролейбусних ліній у Львові, за якими у районі Пасічної пропонують прокласти тролейбусні лінії від вулиці Вашингтона до Медової Печери, а від Зеленої до Пирогівки запустити тролейбус із автономним ходом. Трамвайні колії планують прокласти від Личаківської до Медової Печери.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!