Міськрада Львова продала приміщення на площі Ринок за 6 млн гривень

2642 0
Переможцем торгів стала фірма, що займається наданням нерухомості в оренду.
Фото: prozorro.sale

Фото: prozorro.sale

Сьогодні, 19 березня, управління комунальним майном ЛМР продало з аукціону приміщення першого і третього поверхів у будинку на площі Ринок, 40. Інформацію про намір укласти договір купівлі-продажу опублікували на сайті Рrozorro.sale.

Площа приміщень першого поверху становить 33,8 квадратних метра, третього – 51,5. Будинок №40 на площі Ринок – пам’ятка архітектури національного значення (охоронний №326/370), зведений у ХVІІ-XVIII ст.

Читайте також: Частину кам'яниці на площі Ринок купить заснована три місяці тому фірма

Початкова ціна лоту становила 2,7 млн грн. Участь в аукціоні взяли три учасника: Ігор Ханащак (запропонував 2,9 млн грн), ТзОВ «ІнвестБудЛьвів» (5 999 999.99 грн), ТзОВ «Агат-Комплекс» (6 млн грн). Оскільки критерієм вибору переможця була ціна, то перемогло ТзОВ «Агат-Комплекс».

Фірма зареєстрована у Львові. За даними сайту Youcontrol, основний вид діяльності фірми – надання в оренду чи експлуатацію власного нерухомого майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!