Садовий сказав, скільки переселенців у Львові стали на військовий облік

11534 0
Чоловікам віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину із зони бойових дій, необхідно встати на облік.
Тероборона Львів, територіальна оборона, армія, ЗСУ, ТРО, війна, Україна, війна з Росією, автор: Михайло Крицун

Тероборона Львів, територіальна оборона, армія, ЗСУ, ТРО, війна, Україна, війна з Росією, автор: Михайло Крицун

Понад 5 тисяч чоловіків, які переїхали у Львів з регіонів, які обстрілює Росія, стали на облік у військомати за останній час. Про це сьогодні, 14 березня, під час брифінгу повідомив Андрій Садовий.

«Цікава цифра – понад п’ять тисяч чоловіків, внутрішньо переміщених осіб, стали на облік у військоматах у Львові», – зазначив міський голова.

Додамо, що чоловікам віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину, в період воєнного стану, у зв’язку з евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів, потрібно не пізніше 24 годин після прибуття з’явитися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у Львівській області для взяття на військовий облік. Про це йдеться у наказі начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького №2/22 від 27.02.2022 року.

Читайте також: Це мільйон доларів на день. Андрій Садовий про переселенців та життя у час війни

Зазначимо, що об'єднаний військовий комісаріат Галицько-Франківського району, Личаківсько-Залізничного і Шевченківського району розташований на вулиці Батуринській, 2, неподалік від ТРЦ «Форум». Сихівський військомат знаходиться на вулиці Стрийській, 105. Керівники підприємств, організацій, які здійснюють розміщення переселенців-чоловіків, повинні забезпечити виконання вказаних вимог, інформувати територіальні центри та районні військові адміністрації.

Нагадаємо, що загалом на Львівщину вже переселилися понад 200 тисяч людей. 

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!