«Місце щасливих людей» у Львові планують облаштувати вже цього року

2895 0
Громадський простір імені Андрія Кузьменка на площі Гасина планують облаштувати впродовж 2018 року.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Облаштування інтерактивного громадського «Місце щасливих людей» пам’яті Андрія Кузьменка планують розпочати цього року. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Проект зроблений. Цього року плануємо розпочати роботи. Об’єм робіт такий, що можна виконати ще цього року. Весною будемо перерозподіляти бюджет і виділимо кошти на реалізацію проекту», – розповів головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Читайте також: У Львові дали початок будівництву першого підземного паркінгу

Нагадаємо, конкурс на найкращий проект із облаштування громадського простору «Місце щасливих людей» на площі Олекси Гасина (на перетині вулиць Стефаника та Коперника) оголосили у серпні 2015 року. Переможцем став дніпровський дизайнер Валерій Кузнєцов. Згідно з проектом, простір охоплюватиме кілька груп та зон, які матимуть різні функції: зону сцени, групи лавок, водні арт-об’єкти «Течії», пішохідну зону, зону схилу із місцями для сидінь, зону огороження побутових відходів, зону паркування велосипедів, зону арт-об’єкту «Нерв», урни, арт-об’єкти з дерева та металу, які символізуватимуть діяльність Андрія Кузьменка, підсвічені дерева.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!