Містян закликають підписати індивідуальні договори з «Львівводоканалом». Деталі

5691 2
У випадку відмови споживачів спонукатимуть підписати договори через суд.
фото: womanway.com.ua

фото: womanway.com.ua

Мешканці Львова, які отримують воду від ЛКП «Львівводоканал», до 1 червня 2019 року мають укласти з підприємством індивідуальні договори. Процес підписання угод вже триває, розповіла в коментарі Tvoemisto.tv речниця «Львівводоканалу» Уляна Горбата.

Договори можуть не підписати лише ті споживачі, які платять за водопостачання та водовідведення на рахунок ОСББ. А ті, хто отримують платіжки від «Львівводоканалу», навіть за умови створеного ОСББ, мають звернутись у сервісний центр підприємства на вул. Зеленій, 64. Він працює з понеділка по четвер, з 8:00 до 17:00, у п’ятницю – з 8:00 до 16:00. Номер сервісного центру ЛКП «Львівводоканал» – (032) 2401140.

Читайте також: Нирки Львова. Фоторепортаж із очисних споруд «Львівводоканалу»

У сервісний центр потрібно подати копії документа, що засвідчує право власності на квартиру чи приватний будинок, а також паспорт та ідентифікаційний номер власника. Якщо власник не зареєстрований за адресою, за якою укладається договір, необхідно надати довідку форми № 2 (Ф2) з ЖЕКу.

«Якщо буде відсутній договір на отримання послуг водопостачання та водовідведення, то, теоретично,  ми би мали припинити надання цих послуг індивідуально кожному. У випадку приватного житла перекрити воду легко. А у випадках багатоповерхівок – це складно, тому за таких умов будемо звертатися в суд, щоб спонукати львів'ян укладати договори. Також можуть виникнути різні труднощі з обліком послуг та з оплатою», – каже Уляна Горбата.

Читайте також: Що не можна викидати у каналізацію: пояснює Львівводоканал

Укладання індивідуальних договорів з кожним споживачем рекомендував Антимонопольний комітет України. Підприємство має 300 тисяч клієнтів, з яких, за словами Уляни Горбатої, договори підписали вже 20%.

 


Читайте також:
7 Грудня, 2018 23:12
Людмила Кондратенко А чому б Водоканалу не розіслати мешканцям бланки договорів з конвертами, люди їх би підписали і відправлили поштою ? Ну не всі можуть стратити день на відвідини цієї організації.
28 Листопада, 2018 13:13
666 ... антимонопльний комітет зобов'язав укласти оті "договори" НЕ мешканців (з водоканаом) , а водоканали (з мешканцями) ... і не треба косматити бабку-юльку ... Слава Україні ! ... ( і вчить матчасть) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!