Між Коперника і Вороного тимчасово ліквідують смугу громадського транспорту

1907 0
Демонтовувати розмітку на дорозі не будуть.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

Міська комісія з безпеки дорожнього руху ухвалила тимчасово призупинити дію смуги громадського транспорту на проспекті Свободи між вулицями Вороного та Коперника, яку автобуси й так не використовують за призначенням.

«Якщо зараз поглянути на вулицю, можна побачити, що середня смуга стоїть, усі їдуть попри пам’ятник Міцкевичу, до площі Галицької автобуси їдуть хаотично. Пропонуємо реорганізувати рух таким чином: крайня права смуга відводиться для руху у напрямку площі Галицької та до проспекту Шевченка, середня смуга використовуватиметься для руху виключно на площу Галицьку, а ліва – для розвороту, так, як вона і використовується зараз», – говорить працівник ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила.

Читайте також: Підрядники перероблять неякісні дороги на Львівщині безкоштовно

Дію смуги призупинили до впровадження малого транспортного кільця. Її не скасували повністю, оскільки тоді б довелося демонтувати розмітку на дорозі. Натомість перед смугою біля вулиці Коперника встановлять знак 5.16 з рухом по смугах.

Катерина Москалюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!