Львів і Бидґощ з'єднали авіарейсом. Розклад, вартість

3376 0
Польська авіакомпанія LOT з’єднали новим авіасполученням Бидґощ та Львів.
inquisitr.com

inquisitr.com

З 4-го серпня літаки курсуватимуть між двома містами щопонеділка та щоп’ятниці. Політ із Бидґоща до Львова триватиме 1 годину 20 хвилин. Пасажири вирушають у подорож 78-місним літаком «Bombardier Dash Q400». Виліт зі Львова о 1:40, з Бидґоща о 4:10, повідомляє Польське радіо.

Як інформує офіційний сайт авіакомпанії, вартість квитків починається від 1 139 гривень. Ціна квитків на вересень – від 854 гривень.

Читайте також: Ryanair у Львові: шанс на розвиток міста чи летюча маршрутка з алкотуристами?

«Сполучення між містами Бидґощ та Львів – це чудове вирішення для кількох тисяч українців, котрі вчаться та працюють в нашому регіоні. Це теж можливість подорожувати, яка відкривається для мешканців нашого воєводства. Ми так спланували сполучення, що пасажири матимуть змогу провести вікенд у Львові», – сказав на прес-конференції віце-маршал Куявсько-Поморського воєводства Збіґнєв Орловський. За словам речника Польських авіаліній LOT Андріана Кубіцького, вступні аналізи показують, що сполучення Львів-Бидґощ буде рентабельним.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!