Між Замарстинівською та проспектом Чорновола збудують підземний паркінг. Мапа

6199 0
Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили ТОВ «Експерт-інвест» на засіданні виконавчого комітету ЛМР.
Фото: www.asnu.net

Фото: www.asnu.net

Між вулицею Замарстинівською та проспектом Чорновола планують побудувати підземний паркінг. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили ТОВ «Експерт-інвест» на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 30 березня.

Згідно з рішенням, гранично допустима висота забудови має становити 3 м, а відсоток забудови — 12,8%. Очікувана кількість паркомісць — 213. Площа забудови становить майже 4,5 га.

Варто зауважити, що в липні 2016 року виконавчий комітет затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво у цьому місці багатоквартирних житлових будинків із громадськими приміщеннями та паркінгом. Згідно з інформацією ДАБІ, декларація про початок підготовчих робіт на цій території надійшла у вересні цього ж року.

Читайте також: На Сихові дозволили збудувати хмарочоси. Візуалізація

Замовником будівництва та орендарем земельної ділянки з 2008 року, згідно з даними кадастрової карти, є  ТОВ «Експерт-інвест». Основним видом діяльності компанії є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Засновниками компанії є Олександр Берба та Олександр Фтомін, які, згіно з даними Youcontrol, також є засновниками групи компаній ТОВ «Авалон Інкомпані».


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!