Мобільний додаток для відслідковування транспорту у Львові. Де завантажити?

146054 3
У Львові запрацював мобільний додаток «Львівський транспорт Онлайн», за допомогою якого можна точно відслідкувати, коли потрібний транспорт прибуде на зупинку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє начальник міського управління міжвідомчої координації Тимофій Александронець.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

«Львівський транспорт Онлайн» – це  мобільний додаток, завдяки якому можна слідкувати за рухом комунальних автобусів, трамваїв та тролейбусів у режимі реального часу. Також він показуватиме обраний користувачем маршрут, зупинки та розташування транспорту. Таким чином, обравши на карті зупинку, можна побачити,  за який час той чи інший транспорт туди прибуде.  Проте додаток працює лише за умови постійного доступу до інтернету.

Функціонал додатку:

- Онлайн трекер транспорту у Львові;

- Пошук за наявними зупинками;

- Збереження улюблених зупинок;

- Інформація для Електротранспорту та Автобусів;

- Відображення транспорту певного маршруту на мапі.

Розробники цього додатку зазначають, що лише надають доступ до інформації із сайту ЛМР через інтерфейс Android аплікації і не несуть відповідальність за достовірність цих даних. Інформація оновляється онлайн для кожного автобуса, трамвая чи тролейбуса на основі їх GPS розміщення, тому за винятком форс-мажорних обставин (ДТП та ін.), оцінка часу прибуття є точною.  Аби полегшити користування міським транспортом для львів’ян, до додатку хочуть долучити і приватних перевізників.

Як інформує Тимофій Александронець, «незабаром, також, буде ще один додаток з новим функціоналом + iOS додаток».

Завантажити онлайн-додаток можна за посиланням.

Нагадаємо, оскільки комунальний транспорт у Львові оснащений GPS-навігацією,  то за його рухом вже тривалий час можна слідкувати з сайту міськради

 

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
17 Серпня, 2019 19:38
Влад Коли буде додаток приміського автобуса львівськоі області?
15 Вересня, 2018 15:02
Віталій Додаток жахливий майже ніколи непрацює відгук залишити нереально
11 Березня, 2016 14:46
Наталя Чи буде додаток розроблений для операційної системи Microsoft?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!