Мотор Січ на зиму скасувала всі рейси зі Львова до Києва

2226 1
Зі Львова до Києва можна полетіти також рейсами МАУ та SkyUp.
Фото: antikor.com.ua

Фото: antikor.com.ua

Українська авіакомпанія «Мотор Січ» скасувала всі рейси зі Львова до Києва на зимовий період. Про це повідомили на сторінці перевізника у Фейсбук.

Читайте також: Зі Львова відкрили прямі авіарейси до Парижа. Фото дня

Натомість узимку «Мотор Січ» літатиме лише з Києва до Запоріжжя та з Запоріжжя у Мінськ, а скасування рейсів до Львова називають оптимізацією маршрутів.

Пасажирам, які хочуть повернути квитки на скасовані рейси, необхідно звернутися у контактний центр авіакомпанії за тел.:  (061) 265 40 32 та (061) 720 54 52.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Додамо, що «Мотор Січ» літала зі Львова до Києва та у зворотному напрямку щодня. Крім цієї авіакомпанії, зі Львова до Києва можна полетіти SkyUp та МАУ. Остання також літає до столиці кожного дня.


Читайте також:
14 Листопада, 2019 09:08
ser на витримали конкуренції. це звично для авіакомпанії, яка літає на літаках 40-ї давності з захмарними цінами на білети.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!