МОЗ інформуватиме українців про коронавірус за допомогою СМС-повідомлень

1310 0
Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України вчора, 14 березня.
Фото: ProZak.info

Фото: ProZak.info

Міністерство охорони здоров’я України буде інформувати населення про заходи боротьби з коронавірусом за допомогою СМС-повідомлень. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України вчора, 14 березня.

«Це будуть короткі й чіткі інструкції, в яких будуть прописані правила особистої гігієни та основні рекомендації для боротьби з коронавірусом», – заявив Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець на засіданні Уряду.

Читайте також: Продуктовим магазинам і аптекам Львова рекомендують працювати цілодобово

Технічне виконання цього рішення арем’єр-міністр України Денис Шмигаль поклав на Міністерство цифрової трансформації та Міністерство інфраструктури України, які проведуть відповідні переговори з операторами вітчизняних мобільних мереж.

Додамо, що на Львівщині людей, у яких є підозра на коронавірус, відправлятимуть до львівської інфекційної лікарні, а контактних осіб відправлятимуть на обсервацію в Немирівський санаторій. Наразі на Львівщині випадків коронавірусу не фіксували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!