Мозаїку з вулиці Стуса замостять на Римлянина

2305 0
Ремонт на вулиці Римлянина розпочнуть вже цього року.
Інститут просторового розвитку

Інститут просторового розвитку

600 кв. м мозаїки, яку вилучили з вулиці Стуса під час будівництва трамвайної колії на Сихів, замостять на вулиці Римлянина. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 31 серпня.

ЛКП «Львівавтодор» безоплатно передав мозаїку Личаківській районній адміністрації. За словами керівника управління інженерного господарства Олександра Одинця, до цього мозаїку зберігали на території ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району». Раніше бруківку зі Стуса також використали під час реконструкції вулиці Рутковича.

Читайте також: Як виглядатиме громадський простір на вулиці Гашека у Львові. Візуалізація

Додамо, що торік у вересні ЛКП «Інститут просторового розвитку» розробив проект реконструкції вулиці Павла Римлянина, що неподалік Митної площі. Згідно з проектом, тут пропонують збільшити кількість зелених насаджень, облаштувати безбар’єрне середовище та фізично унеможливити паркування там, де воно буде заважати руху пішоходів чи авто. Натомість для транспорту тут облаштують паркувальні кишені.

14 серпня Личаківська РА підписала договір на ремонт вулиці із підрядною організацією ТзОВ «Трансбудторг», яка нараз займається ремонтом частини проспекту Свободи та стала переможцем тендеру на будівництво велодоріжки на Княгині Ольги. Завершити роботи на Римлянина мають до 1 жовтня цього року. Загальна вартість робіт становить 2,4 млн гривень.

Читайте також: Як виглядатиме Горіховий гай після реконструкції. Візуалізація

Згідно з даними системи Youcontrol, підприємство зареєстроване у Львові та займається здебільшого наданням в оренду будівельних машин. Власником компанії є Віталій Винник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!