Музика в час карантину. Підбірка онлайн-концертів від українських виконавців

6855 0
Tvoemisto.tv зібрало низку виступів у підбірку та пропонує подивитися їх під час карантину.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

«The Hardkiss», зокрема фронтвумен Юлія Саніна, уже дала кілька онлайн-концертів, які опублікувала на сторінці гурту у Фейсбуку. «Безпечні» концерти також дали учасники гурту «O. Torvald» та «Фіолет».

Спеціалізовані музичні канали, як, наприклад, «СЛУХ» та їхній проєкт «Карантин LIVE»​транслюють концерти різних виконавців. Серед виконавців Марина Круть, гурт «О» та Віктор Павлік. Tvoemisto.tv зібрало низку виступів у підбірку та пропонує послухати українські гурти під час карантину.

«O. Torvald» 

Музиканти скасували всі заплановані концерти в березні і провели онлайн-концерт минулого тижня, 20 березня у власній студії. Хлопці представили загалом вісімнадцять пісень.

«The Hardkiss»

Солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна влаштувала онлайн-трансляцію в прямому ефірі з домашньої студії звукозапису. Вона безкоштовно співала онлайн для глядачів в Facebook і Instagram. Співачка закликала колег приєднатися до музичного флешмобу, щоб надихнути людей і відвернути від важких думок.

«Фіолет»

Гурт поставив свою творчість на паузи та музику на карантин, але, музиканти зізнаються, що їм бракуватиме концертів та спілкування з глядачами. 

гурт «О»

Гурт засвітився на Нацвідборі Євробачення, вони виступали на західних шоу-кейсах і записувалися на лейблі Masterskaya. Складні ритми, експерименти і оригінальний стиль. Автори альбому Суперінтроверт - одного з найкращих в українській музиці в 2019 році.

KRUTЬ

Нещодавно Марина Круть підкорила Нацвідбір до Євробачення з піснею 99. Вона змінює сприйняття бандури, перетворюючи її з інструменту народних оркестрів в те, що звучить цікаво, модно і свіжо.

Віктор Павлік

Народний артист України, учасник Територія А, автор хітів «Ти подобаєшся мені», «Шикидим», «Ні обіцянок, ні пробачень» та інших. На цих піснях зросли покоління.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!