На «Арені Львів» вперше замінять газон

3133 0
На це планують витратити майже два мільйони гривень.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

«Арена Львів» планує замінити газон на футбольному полі, який не змінювали з моменту будівництва стадіону – з 2011 року.

«Як правило, газон зношується за чотири-п’ять років, тому його необхідно замінити. Щоб проводити матчі збірної та Єврокубки? газон має бути найвищої якості, а ми цього забезпечити наразі не можемо», – повідомив начальник сектору державних закупівель Орест Сліпецький.

Читайте також: «ТОП-11 пабів, де можна подивитися футбол у Львові»

Початкова сума, яку готова витратити, «Арена Львів», щоб покрити 7 992 м.кв., – 1 931 000 грн, йдеться на сайті публічних закупівель «Prozorro». Тендер відбувається вже вдруге. Перший раз зголосилася лише одна компанія, а щоб торги відбулися має бути, як мінімум, два заявники. Переможця тендеру оголосять 6 червня. Роботи планують розпочати вже у червні, а завершити – на початку липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!