На чотирьох вулицях Львова запрацювали радари TruCam

19078 1
Раніше радари встановили на трасі Київ – Чоп, західній об’їзній та трасах, що ведуть до кордону з Польщею.
Фото: kor.ill.in.ua

Фото: kor.ill.in.ua

Від сьогодні на чотирьох вулицях Львова запрацювали радари вимірювання швидкості авто TruCam.

Як повідомили у партульній поліції Львівщини, нові радари встановили на проспекті Чорновола, вулицях Городоцькій, Шевченка та Княгині Ольги. Загалом на дорогах України з понеділка працює 25 нових радарів, а всього їх буде 100. 

Читайте також: В Україні хочуть ввести штрафи за перевезення дітей без автокрісел

Нагадаємо, 8 жовтня патрульні почали використовувати пристрої TruCam на трасі Київ – Чоп. Упродовж першого тижня водіїв не штрафували, аби ті звикли. Тут встановили відповідний знак, що попереджає про фото- та відеофіксацію. У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові автомобілі з увімкненими маячками синього кольору. З третього грудня почали використовувати радар на західній об’їзній Львова, а з кінця березня – на трасах, що ведуть до кордону з Польщею. Від початку використання приладів по Україні патрульні склали понад 138 000 адімінпостанов на водіїв за перевищення швидкості.


Читайте також:
3 Листопада, 2019 13:04
Володимир Таких камер не 100 потрібно а 1000. Тоді буде трохи контроль. А так всі будуть ганяти так як і ганяли
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!