На День міста у Львові показали 3D-мапінг. Фото, відео

3809 0
Старі фотографії та фільми про Львів демонстрували на фасаді Львівського університету.
фото: Анна Єгорова

фото: Анна Єгорова

5 травня, з нагоди святкування 762 річниці Дня міста, у Львові показали 3D-мапінг у супроводі музичних творів композитора Олеся Коваля.

«За основу 3D-мапінгу взято старі фотографії та фільми про Львів з додаванням сучасної відеопроекції. Також 3D-мапінг був проектований у супроводі ретро-музики про Львів 20−30 років», — розповіла Марта Іванишин, директор ЛКП «Довженко Центр», - повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Сьогодні у Львові запрацює дитяча залізниця. Розклад, ціни

Нагадаємо, у новорічну ніч 3D мапінг-шоу, яке тривало більше години, демонстрували на фасаді Оперного театру. Раніше мапінг-шоу показували на львівських кам’яницях.

Фото Анни Єгорової та прес-служби ЛМР

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!