На День незалежності Львовом пройде Марш нескорених. Маршрут

2501 0
Учасники ходи зустрінуться на Личаківському кладовищі 24 серпня о 9:00, де вшанують загиблих Героїв.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

На День незалежності у Львові відбудеться Марш нескорених. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Львів’ян закликають приносити вишиванки для бійців у Львівський госпіталь до Дня Незалежності

Учасники ходи нестимуть плакати із зображенням Героїв Небесної Сотні, світлини військових, поранених та загиблих вояків.

«Маршем хочемо вшанувати пам’ять загиблих Героїв, згадати хлопців, які захищають нас зараз, а також мотивувати поранених, які наразі перебувають на лікуванні у шпиталях. Також хочемо подякувати військовим, які захищають нас на фронті, щоб вони відчули, що ми про них пам’ятаємо», — каже ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв, який на сесії Львівської міської ради 1 серпня ініціював марш.

Учасники ходи зустрінуться на Личаківському кладовищі 24 серпня о 9:00, де вшанують загиблих Героїв. Після цього хода рушить до Військового госпіталю, що на вул. Личаківській, 26. У госпіталі проведуть тематичний флешмоб для підтримки воїнів. Потім учасники маршу вирушать до Гарнізонного храму, що на вул. Театральній, 11, де отці служитимуть службу за здоров’я усіх захисників України.

Читайте також: Як учаснику АТО потрапити на реабілітацію. Покрокова інструкція

Додамо, що раніше президент Володимир Зеленський скасував військовий парад до Дня Незалежності у Києві, натомість там має відбутися Хода гідності.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!