На державних дорогах Львівщини встановлюють манекени пішоходів. Фото

1703 0
Їх встановлюють на пішохідних переходах.
Фото: Служба автодоріг у Львівській області

Фото: Служба автодоріг у Львівській області

На дорогах державного значення Львівської області встановлюють манекени пішоходів. Про це повідомили у Службі автодоріг Львівщини.

Вже зараз такі манекени встановили на дорогах М-06 Київ – Чоп у Верхньому Синьовидному та Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі у місті Пустомитах.

Манекени встановлюють на пішохідних переходах з великою інтенсивністю руху пішоходів та поблизу шкільних закладів. У Службі автодоріг зазначають, що завдяки цим засобам водії більше реагуватимуть та, відповідно, зменшуватимуть швидкість перед пішохідними переходами, що дозволить суттєво зменшити аварійність на дорозі.

Додамо, що манекени пішоходів активно встановлюють у Івано-Франківську, Вінниці та Умані, щоправда статистики, чи зменшило це рівень смертності та аварій на дорогах, немає.

Фото Служби автодоріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!