На дорогах Львівщини поліція почала міряти ями після зими. Фото

1539 0
Дороги та вулиці перевіряюь на наявність ям, встановлених люків, розміток та дорожніх знаків.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Починаючи від сьогодні, 7 квітня, і до кінця місяця працівники відділу безпеки дорожнього руху управління Патрульної поліції Львівської області проводитимуть весняний комісійний огляд доріг. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Читайте також: Через часті ДТП на вулиці Княгині Ольги у Львові встановлять світлофор

На те, чи є ями, люки, чи встановлені дорожні знаки з порушенням або затерті розмітки після зимового сезону, перевірятимуть дороги державного та місцевого значень, а також вулиці населених пунктів і залізничних переїздів. У результаті перевірки керівникам дорожніх та комунальних організацій патрульні видадуть приписи щодо усунення недоліків із зазначенням термінів робіт.

Загалом за минулий місяць працівники відділу безпеки дорожнього руху склали 74 адмінматеріали на посадових осіб та громадян за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, а також те, що не вживали заходів для своєчасної заборони або обмеження руху, позначення на дорогах і вулицях місць проведення робіт. Із них 6 адмінматеріалів склали на посадових осіб за невиконання приписів та вимог поліції.

Нагадаємо, львів’яни все частіше скаржаться на ями не лише на дорогах, а й тротуарах та пішохідних переходах. У соцмережах містяни поширюють повідомлення і фото місць, де дорожнє покриття або знищене, або подекуди взагалі відсутнє. Відтак, людям доводиться їх обходити та наражатися на небезпеку.

Фото Патрульної поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!