Ще на трьох локаціях доріг Львівщини використовуватимуть TruCam. Перелік трас

24269 0
У місцях фіксації порушень стоятиме службовий патрульний автомобіль із увімкненими синіми проблисковими маячками.
Фото: патрульна поліція Львівської області

Фото: патрульна поліція Львівської області

Від завтра, 12 червня, на Львівщині запрацюють ще кілька пристроїв TruCam. Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії. Інфографіка

Зокрема поліцейські користуватимуться пристроями для автоматичного вимірювання швидкості на ще на двох ділянках траси Київ – Чоп, зокрема на під’їзді до Львова, а також на дорозі Ковель – Жовква.

У місцях фіксації порушень стоятиме службовий патрульний автомобіль із увімкненими синіми проблисковими маячками.

Додамо, що патрульні вже користуються TruCam на автодорогах Київ – Чоп (511-580 км та 614-684 км), Львів – Рава-Руська (132-191 км), Львів – Краковець (5-70 км та Західний об’їзд Львова) та Львів – Шегині (8-82 км), Львів – Рава-Руська (50-70 км), Львів – Самбір – Ужгород (50-68 км) та Львів – Радехів – Луцьк (2-23 км).

У Львові цим пристроєм користуються на проспекті Чорновола та Червоної Калини, вулицях Городоцькій, Шевченка, Княгині Ольги, Личаківській та Стрийській.

Із повною картою місць, де працюють пристрої TruCam, можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також: За півтори години роботи TruCam на Сихівському мосту оштрафували 13 водіїв-порушників

Нагадаємо, 8 жовтня торік патрульні почали використовувати пристрої TruCam на трасі Київ – Чоп. Упродовж першого тижня водіїв не штрафували, аби ті звикли. З третього грудня почали використовувати радар на західній об’їзній Львова, а з кінця березня – на трасах, що ведуть до кордону з Польщею.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!