На Дорошенка почали встановлювати нові дорожні знаки. Фото

4449 0
До впровадження реорганізації нові знаки будуть закритими.
Фото: Назар Притула

Фото: Назар Притула

У межах реорганізації руху на вулиці Дорошенка, у Львові почали встановлювати нові дорожні знаки. Зокрема вздовж трамвайних колій на проспекті Свободи встановили знак-попередження про зміни схеми руху (5.64).

Читайте також: Чому потрібно закрити початок вулиці Дорошенка для приватного транспорту

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv голова Галицької РА Андрій Зозуля, сьогодні почали встановлювати знаки, що стосуються зупинки транспорту, яку в суботу, 21 липня, перенесуть ближче до проспекту Свободи.

«У цілому система запрацює пізніше, оскільки ще треба переналаштувати світлофори. Тому якщо й встановлять ті знаки, які стосуватимуться реорганізації загалом, то вони поки що будуть закриті»— сказав Андрій Зозуля.

Натомість  керівник відділу стійких транспортних систем ЛКП «Львівавтодор» Павло Сирватка у коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що наразі очікують поставки світлофорів з-за кордону.

«Все перехрестя Дорошенка, Беринди, Свободи і Коперника — це один великий німецький світлофорний об’єкт і, відповідно, частини до нього також потрібно закуповувати за кордоном. Тож ми ще чекаємо поставки обладнання. На це може піти кілька тижнів»— розповів Павло Сирватка.

Читайте також: Зміни руху на Дорошенка: трамваї в плюс, всі решта — в мінус

Нагадаємо, рішення про реорганізацію руху на вул. Дорошенка ухвалили торік у травні на засіданні міської комісії з питань безпеки дорожнього руху. Згідно з новою схемою, приватний транспорт рухатиметься по вулиці Гнатюка, далі — Університетською та Словацького в напрямку Головної пошти. У напрямку до центру, як і раніше, їхатимуть по вулиці Коперника. Також лишиться доступним проїзд із вул. Ліста до Костюшка через Банківську. Крім цього, трамвайні зупинки перенесли ближче до просп. Свободи. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!