На Городоцькій облаштують «зелене світло» для виїзду з міста

2548 0
Поки що ЛКП «Львівавтодор» напрацьовує технічне рішення.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

На вулиці Городоцькій організують безперервний рух у напрямку виїзду з міста. Міська комісія з безпеки дорожнього руху проголосувала за пропозицію ЛКП «Львівавтодор» влаштувати постійне зелене світло при русі на виїзд з міста на перехресті Городоцька – Виговського у денний час від 7:00 до 20:00.

Читайте також: Перевищив швидкість – стій на «червоному». Як працює у Львові інтелектуальний світлофор

«Ідея – забезпечити рух по Городоцькій на виїзд з міста безперервно, щонайменше у денний час. Дискутували про те, робити це з допомогою зеленої стрілки чи зеленої секції світлофора. Технічне питання обдумують. Там насичений рух та спостерігаються ускладнення в русі по вулиці Городоцька в даному напрямку», – зазначив член комісії з безпеки дорожнього руху Володимир Харчихін.

ЛКП «Львівавтодор» наразі напрацьовує технічне рішення.

Нагадаємо, на в’їзді у Львів, зі сторони окружної дороги, на перехресті вулиць Трускавецька та Кульпарківська, встановили інтелектуальний світлофорний об’єкт. Такий світлофор реагує на перевищення швидкості водіями, які заїжджають у місто.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!