На Івано-Франківщині Шевченко незначно випереджає львів'янина Кошулинського на довиборах

8550 0
Станом на 18:00 Шевченко перемагає, набравши 32,4% голосів виборців. На другому місці – Руслан Кошулинський з 31,6%.

Соціологічна група «Рейтинг» 28 березня 2021 року провела екзит-пол на виборах народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №87 в Івано-Франківській області. За попередніми результатами, відрив між головними опонентами – Олександром Шевченком від партії «За майбутнє» та львів’янином, представником ВО «Свобода» Русланом Кошулинським – становить менше 1%.

Станом на 18:00 Шевченко перемагає, набравши 32,4% голосів виборців. На другому місці – Руслан Кошулинський з 31,6%, на третьому – представник партії «Слуга народу» Василь Вірастюк. У нього 29,4% голосів.

Додамо, що екзит-пол охопив 50 виборчих дільниць, відібраних випадковим чином із дотриманням принципу рівномірності. Респонденти на дільницях відбиралися відповідно до кроку, який був незмінним упродовж усього дня виборів. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 1,8%. Кількість результативних інтерв'ю – 3 892.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!