На клумбу біля Матері Божої у Львові витратять майже 300 тис. грн

2078 1
Вже невдовзі клумба біля статуї Матері Божої у Львові озелениться. Департамент містобудування Львівської міськради замовив її облаштування за 289 тис. грн.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

Департамент містобудування Львівської міськради замовив облаштування клумби на проспекті Свободи поблизу статуї Матері Божої за 289 тис. грн у ПП «Дизайн-центр «Едем». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, – йдеться у повідомленні Наші Гроші. Львів.

Роботи мають виконати до 30 листопада цього року. Згідно з техзавданням, на клумбі висадять нові кущі та квіти: 350 алтернантер, 2000 рожевих бегоній, 352 червоних бегонії, 252 гейхери, 400 стахісів, 4 нитчастих юкки. Окрім того, постелять 182 м2 рулонного газону.

У вартість входить бордюрна стрічка, агроволокно, міндобрива, мармурова крихта. Компанія-переможець також буде доглядати за квітами і газоном, зокрема поливати їх.

«Дизайн-центр «Едем» належить Оксані Зубатій та Ірині Аноповій. Конкурентами на торгах виступали ЛКП «Зелений Львів» і ТОВ «Олмік-Груп» з пропозиціями 299,8 та 291,8 тис. грн відповідно.

На запит від Tvoemisto.tv про те, коли будуть виконувати роботи із озеленення, у Львівській міській раді інформацію погодилися надати лише наступного тижня.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
1 Квітня, 2016 22:21
007 Вони там що- садитимуть "денежниє деревья" на 300 тисяч грн.?! Чи "відмивати"?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!