На кордоні з Польщею у чергах стоять сотні машин

2374 0
Напередодні Великодня у пунктах попуску на в’їзд в Україну почали утворюватися черги з автомобілів.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

У зв’язку із наближенням святкових днів, на деяких пунктах пропуску на україно-польскому кордоні почали утворюватися черги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

«Це пов’язано з тим, що значна кількість громадян України, хто працював за кордоном або перебував за межами країни з метою навчання, повертаюся на пасхальні свята додому. Зокрема, станом на 11 годину перед пунктом пропуску “Ягодин” накопичилось близько 600 транспортних засобів на в’їзд в Україну. А перед пунктами пропуску “Шегині” та “Краковець” у черзі стоять приблизно по 300  легкових автомобілів», – йдеться в повідомленні.

Також там зазначено, що з української сторони черг немає в жодному пункті пропуску.

Читайте також: В Україні змінюються правила виїзду дітей за кордон. Деталі

Прикордонне відомство радить громадянам врахувати інформацію про накопичення автомобілів. Для обрання оптимального маршруту руху тут радять користуватися онлайн сервісами для перегляду ситуації на основних пунктах пропуску на офіційному сайті Держприкордонслужби України та Польщі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!