На кордоні з Угорщиною тимчасово не працюватиме пункт пропуску «Лужанка»

1677 0
У пункті пропуску проводитимуться регламентні роботи із заміни серверного обладнання митниці.
Фото: Закарпатська митниця

Фото: Закарпатська митниця

У понеділок, 15 серпня, на кордоні з Угорщиною тимчасово не працюватиме пункт пропуску «Лужанка». Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Читайте також: Хто може перетинати кордон без черги. Перелік категорій

У понеділок з 02.00 год у пункті пропуску проводитимуться регламентні роботи із заміни серверного обладнання митниці. Вони триватимуть впродовж 3-4 годин.

Під час робіт, оформлення осіб і транспортних засобів тимчасово припинять. Громадян просять врахувати інформацію при плануванні подорожі за кордон через «Лужанка-Берегшурань». 

Зазначимо, стежити за актуальною інформацією щодо стану черг на в'їзд до України можна за посиланням. Окрім цього, українці, які планують перетинати кордон, мають можливість переглянути інформацію про завантаженість пунктів пропуску на інтерактивній карті в режимі реального часу.

Нагадаємо, у Верховній Раді пропонують розширити список категорій чоловіків, яким дозволяється виїзд з України за кордон під час воєнного стану. 

В Україні діє вичерпний довідник, який пояснює випадки, за яких умов чоловіки призовного віку можуть виїхати за кордон. Державна прикордонна служба України також нагадує про обмеження в перетині кордону для окремої категорії громадян. Йдеться про чоловіків віком від 18 до 60 років. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!