На коронавірус в Україні захворіли понад 3,5 тисячі медиків

1728 0
Від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, померли 25 медиків.
Фото: Закарпаття.Онлайн

Фото: Закарпаття.Онлайн

Від початку епідемії в Україні коронавірусну інфекцію підхопили вже 3 512 медичних працівників. Тільки за останню добу серед медиків виявили 92 нових випадки інфікування. Про це повідомляє Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я.

На амбулаторному лікуванні перебуває 2 869 медпрацівників. Госпіталізації потребували 643 медики, із них 19-ох підключали до апарату штучної вентиляції легенів.

Читайте також: У Львові вже 100 медиків, хворих на Covid-19. Половина – із лікарні швидкої допомоги

Від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, померли 25 медиків.

За останніми даними, в Україні коронавірус лабораторно підтвердили у 17 858 людей. Загалом 4 906 пацієнтів вже одужали від коронавірусного захворювання, а 497 — померли від ускладнень.

Нагадаємо, що у Львові на коронавірус захворіли 100 медиків. Медики в особливо важких умовах сьогодні рятують життя, ризикуючи щодня підхопити вірус, серед них і лікарі «швидкої допомоги».  




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!