На Кривоноса починають облаштовувати меморіал Небесної Сотні

4235 1
З наступного тижня у Львові закладуть фундамент під Меморіал.

З понеділка, 24 вересня, у сквері на вулиці Кривоноса розпочнуть закладати фундамент під Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні, повідомляє прес-служба ЛМР.

За словами заступника директора ЛКП «Зелений Львів» Андрія Шульського, підрядник вже розпланував територію, переніс огорожу, встановив вагончик для охорони. Зараз робочі викопують траншею під фундамент. Основні роботи мають завершити до 1 лютого.

Читайте також: Як виглядатиме меморіал Небесної сотні у Львові. Візуалізація

Нагадаємо, переможця конкурсу на кращий проект меморіалу Небесної Стоні визначили у лютому 2017 року. У конкурсі взяли участь 25 ідей. Перше місце посів авторський колектив, у який входять Андрій Лесюк, Марія Яструбчак та Христина Пундак. Місце для майбутнього меморіалу обирали і узгоджували з родинами героїв Небесної Сотні.

У лютому цього року Львівська міська рада повідомила, що планує розпочати роботи із спорудження меморіалу Небесної Сотні навесні. Проектно-кошторисну документацію проекту розробив ФОП Андрій Лесюк за 337,5 тис. грн

17 квітня у сквері «На Валах» заклали пам’ятну капсулу, яка започаткувала будівництва Меморіалу Небесної Сотні. У серпні ЛКП «Зелений Львів» провело торги та визначило підрядника робіт – ТзОВ «Т.В.Д.». Вартість реконструкції скверу та облаштування меморіалу становить майже 11 млн грн.


Читайте також:
22 Вересня, 2018 13:24
Олександр Не "робочі" а "робітники"!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!