На Київщині відновили міст, який раніше знищили окупанти

718 0
Ним можна пересуватися вантажними й легковими автомобілями.
Скріншот з відео Олексія Кулеби в Telegram

Скріншот з відео Олексія Кулеби в Telegram

У Київській області відновили міст, який, тікаючи з області, зруйнували російські окупанти. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

«На Київщині між населеними пунктами Андріївка та Червона Гірка через річку Здвиж відремонтували міст. Раніше його підірвали окупанти, коли тікали з Київської області», − пояснив він. 

Читайте також: ЗСУ звільнили ще одне селище на Луганщині 

Тепер міст повністю функціонує: ним можна пересуватися вантажними й легковими автомобілями.

Нагадаємо, відновлення будинків, пошкоджених обстрілами російських військових у Києві, триває. Що стосується термінів, то роботи у 27-поверховому будинку на проспекті Лобановського, у який російська ракета влучила на третій день повномасштабної війни, завершать навесні наступного року. Також за два місяці планують завершити відновлювальні роботи у будинку на вулиці Чорнобильській, 9а.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!